Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Utazási ajánlataink +36(20)-411-4552

Autóbusz bérlés +36(20)-936-1674

Írjon nekünk info@romcar.hu

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

A postoljnai cseppkőbarlang és a predjamai lovagvár

Utazás alapadatai 2173

Busz
1 felnőtt
2020-09-19, 1 nap
Ellátás nélkül
non stop

A postoljnai cseppkőbarlang és a predjamai lovagvár

 2020.09.19 és 2020.10.03

Szeretnél részt venni egy utazáson, amely egyenesen egy varázslatos mesevilágba repít? Ha igen, akkor tarts velünk, utunk során meglátogatjuk a  föld alatti világ koronázatlan királynőjét a postojnai cseppkőbarlangot, majd egy időutazásra invitálunk a  sziklába vájt lovagvárba, Predjamába.

Program:

Indulás a felszállási helytől függően az éjszakai hajnali órákban. Az éjszaka folyamatos utazással telik, rövid mosdószünetekkel megszakítva. A reggeli órákban megérkezünk a postoljnai cseppkőbarlanghoz. A barlangi túra, ami egy utazásból áll a barlangi kisvasúttal és egy könnyű sétából, kb. másfél órát vesz igénybe.   A látogatók számára nem kevesebb, mint 17 nyelven áll rendelkezésre hangzó idegenvezetés is. A barlangi túrán minden látogató részt vehet, beleértve a kisgyermekes családokat vagy a mozgáskorlátozottakat. A hatalmas földalatti barlangrendszert a Pivka folyó alakította ki. Az alsó szintet még ma is a folyó birtokolja, csak a felső szint száraz és bejárható. A barlangot már 1818-ban megnyitották a látogatók előtt, akkor még csak egy 300 méteres szakasz volt bejárható, ez mára 5 km hosszúságúra nőtt. A barlang környezete is érdekes, fahidak, vízimalom és vízesések színesítik a látnivalókat. A barlangban állandó 10 fokos hőmérséklet uralkodik, ezért ajánljuk a réteges öltözködést és a kényelmes cipőt. Felszínre bukkanásunk után megkezdjük utazásunkat Predjama várához. A vár, ez a bevehetetlen középkori csoda, több mint 800 éve áll a 123 méter magas szikla közepén. A természet és az ember alkotta elemek szorosan illeszkednek egymáshoz. A vár a Guiness rekordok könyvében is szerepel, mint a világ legnagyobb barlangi vára. A vár megtekintése után folytatjuk utunkat a Bledi-tóhoz, itt jó idő esetén áthajózunk a tó közepén álló szigetre, rossz idő esetén meglátogatjuk a Bledi várat.

Részvételi díj: 10 900 Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza: utazás felső kategóriás, légkondícionált autóbusszal, idegenvezetés.

Részvételi díj nem tartalmazza: utasbiztosítás 490/Ft, csoportos kedvezménye belépők díját: Postoljnai cseppkőbarlang:felnőtt: 25,40 Eur/fő, 16-25 évig (diák): 21 EUR/fő, 6-15 évig: 17,60 EUR/fő, Predjamai vár: felnőtt: 15 EUR/fő, 16-25 évig(diák): 12,60 EUR/fő, 6-15 évig: 10,80 EUR/fő,  kombinált jegy: felnőtt: 31, 60 EUR/fő, 16-25 évig (diák): 25,80 EUR/fő, 6-15 évig: 21,60 EUR/fő pletna a Bledi tavon kb. 12 EUR/fő, kegytemplom kb. 6 EUR/fő  A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek!

Felszállási helyek: Tolna, Szekszárd, Dombóvár, Kalocsa, Baja, Bátaszék, Komló, Pécs, Bonyhád, Kakasd, Kaposvár, Paks, Dunaföldvár

Érintett területek

 • Szlovénia
 • Postojna

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)
Copyright ROMCAR TRAVEL UTAZÁSI IRODA 2014. | Minden Jog Fenntartva.