Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Utazási ajánlataink +36(20)-411-4552

Autóbusz bérlés +36(20)-936-1674

Írjon nekünk info@romcar.hu

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

A postoljnai cseppkőbarlang és a predjamai lovagvár

Utazás alapadatai 2173

A postoljnai cseppkőbarlang és a predjamai lovagvár

 2020.09.19 és 2020.10.03

Szeretnél részt venni egy utazáson, amely egyenesen egy varázslatos mesevilágba repít? Ha igen, akkor tarts velünk, utunk során meglátogatjuk a  föld alatti világ koronázatlan királynőjét a postojnai cseppkőbarlangot, majd egy időutazásra invitálunk a  sziklába vájt lovagvárba, Predjamába.

Program:

Indulás a felszállási helytől függően az éjszakai hajnali órákban. Az éjszaka folyamatos utazással telik, rövid mosdószünetekkel megszakítva. A reggeli órákban megérkezünk a postoljnai cseppkőbarlanghoz. A barlangi túra, ami egy utazásból áll a barlangi kisvasúttal és egy könnyű sétából, kb. másfél órát vesz igénybe.   A látogatók számára nem kevesebb, mint 17 nyelven áll rendelkezésre hangzó idegenvezetés is. A barlangi túrán minden látogató részt vehet, beleértve a kisgyermekes családokat vagy a mozgáskorlátozottakat. A hatalmas földalatti barlangrendszert a Pivka folyó alakította ki. Az alsó szintet még ma is a folyó birtokolja, csak a felső szint száraz és bejárható. A barlangot már 1818-ban megnyitották a látogatók előtt, akkor még csak egy 300 méteres szakasz volt bejárható, ez mára 5 km hosszúságúra nőtt. A barlang környezete is érdekes, fahidak, vízimalom és vízesések színesítik a látnivalókat. A barlangban állandó 10 fokos hőmérséklet uralkodik, ezért ajánljuk a réteges öltözködést és a kényelmes cipőt. Felszínre bukkanásunk után megkezdjük utazásunkat Predjama várához. A vár, ez a bevehetetlen középkori csoda, több mint 800 éve áll a 123 méter magas szikla közepén. A természet és az ember alkotta elemek szorosan illeszkednek egymáshoz. A vár a Guiness rekordok könyvében is szerepel, mint a világ legnagyobb barlangi vára. A vár megtekintése után folytatjuk utunkat a Bledi-tóhoz, itt jó idő esetén áthajózunk a tó közepén álló szigetre, rossz idő esetén meglátogatjuk a Bledi várat.

Részvételi díj: 10 900 Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza: utazás felső kategóriás, légkondícionált autóbusszal, idegenvezetés.

Részvételi díj nem tartalmazza: utasbiztosítás 490/Ft, csoportos kedvezménye belépők díját: Postoljnai cseppkőbarlang:felnőtt: 25,40 Eur/fő, 16-25 évig (diák): 21 EUR/fő, 6-15 évig: 17,60 EUR/fő, Predjamai vár: felnőtt: 15 EUR/fő, 16-25 évig(diák): 12,60 EUR/fő, 6-15 évig: 10,80 EUR/fő,  kombinált jegy: felnőtt: 31, 60 EUR/fő, 16-25 évig (diák): 25,80 EUR/fő, 6-15 évig: 21,60 EUR/fő pletna a Bledi tavon kb. 12 EUR/fő, kegytemplom kb. 6 EUR/fő  A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek!

Felszállási helyek: Tolna, Szekszárd, Dombóvár, Kalocsa, Baja, Bátaszék, Komló, Pécs, Bonyhád, Kakasd, Kaposvár, Paks, Dunaföldvár

Érintett területek

 • Szlovénia
 • Postojna

További ajánlatok (időpontok és árak)

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
Copyright ROMCAR TRAVEL UTAZÁSI IRODA 2014. | Minden Jog Fenntartva.