Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Utazási ajánlataink +36(20)-411-4552

Autóbusz bérlés +36(20)-936-1674

Írjon nekünk info@romcar.hu

Képtalálat a következőre: „familypark burgenland”   Kapcsolódó kép

 

 

FAMILYPARK BURGENLAND

 

2019.07.13.

 

 

Indulás a kora hajnali órákban a felszállási helytől függően, érkezés a délelőtti órákban a Fertő tótól és Rust városától mindössze néhány kilométernyire található Familyparkba, ami 145 000 négyzetméteren kínál önfeledt kikapcsolódást minden korosztálynak.

 

A park mind a négy tematikus részlegén, az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi gazdaságban és a Kalandszigeten is változatos és szórakoztató időtöltés vár a vendégekre Filippó, a kandúr – a park mindig vidám kabalafigurájának – társaságában.

 A 28 pörgő, forgó és mozgó játékok mellett a Familypark számtalan további kalandot is kínál, többek között élmény- és vízi játszótér, mászókák és kötélpark, zenés színház és érdekes csináld magad foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

 A Familypark azonban nemcsak az átélt kalandok és a különleges játékok terén egyedülálló. A kalandparknak otthont adó parkerdő is önmagáért beszél: színes virágágyások és patakocskák, valamint formára nyírt sövények és fák gondoskodnak az idilli hangulatról. 

 

 A Familypark sokkal több mint egy egyszerű kalandpark különféle játékokkal. A látogatók egy a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott fantáziavilágba merülhetnek el. Egy ideális kirándulóhely a Fertő tó közvetlen közelében, ahol fiatalok és idősebbek egyaránt jól érezhetik magukat. Hazaindulás a délutáni/esti órákban, folyamatos utazás, rövid pihenőkkel, érkezés esti/éjszakai órákban.

 

 Képtalálat a következőre: „familypark burgenland” 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ:

7.900 Ft

 

 

A részvételi díj tartalmazza: utazás felsőkategóriás, légkondicionált autóbusszal, utaskísérés

 

A részvételi díj nem tartalmazza: a helyszínen felmerüli belépőket: Csoportos jegy 20 főtől: 21,50euró/fő, gyerekek 3évig: ingyenes, napi jegy felnőtt: 26euró/fő, BBP biztosítás: 490/fő/nap

Utasbiztosítás

Mondial EUB

Ajánlatkérés

Nincs sok ideje?
Nem tud választani az ajánlatok közül?
Kérjen személyre szabott árajánlatot.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy le ne maradjon híreinkről, akcióinkról valamint újdonságainkról.

Copyright ROMCAR TRAVEL UTAZÁSI IRODA 2014. | Minden Jog Fenntartva.
még töltünk