Plitvice, a vízesések birodalma

Időpontok és árak

Indulás Nap/éj Közlekedés Ellátás Katalógus ár Akciós ár Foglalás
2022.09.10. 1 nap / 0 éj Busz program szerint 13 900 Ft/fő 13 900 Ft/fő Foglalás

A feltüntetett díj a megjelölt programra vonatkozik és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, helyszíni belépők valamint az útlemondási biztosítási díj és utasbiztosítás (BBP) díja.

Ajánlatkérés
A fenti árak tartalmazzák:

Az utazást felsőkategóriás autóbusszal, utaskísérővel.

A fenti árak nem tartalmazzák:

a belépő árát, az étkezést, a biztosítást (605 Ft/fő/nap), valamint az 1 500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.
Belépő a Nemzeti parkba (A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon):
május: Felnőtt:160 kuna/fő, Diák(18 feletti):110 kuna/fő, Gyermek (7-18):50 kuna, 7 év alatt ingyenes
szeptember: Felnőtt:250 kuna/fő, Diák(18 feletti):200 kuna/fő, Gyermek (7-18):120 kuna, 7 év alatt ingyenes
A belépő mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra bankkártyát vagy kunát hozni magunkkal. A parkban több helyen csak bankkártyával lehet fizetni. Az Eurót nem fogadják el. Útközben pénzváltási lehetőség nincs!

Biztosítás: ajánlott, irodánkban az utazás előtt megköthető.


Programleírás

Indulás az éjszakai órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, míg megérkezünk a Plitvicei tavakhoz, melynek bámulatos látványa mindenkit egy mesevilágba repít. A tavakat megszámlálhatatlan ér, patak és zuhatag táplálja. Minél esősebb időszakban megyünk, annál gazdagabb tavakat és bőséges lefolyású vízeséseket csodálhatunk meg. Hatalmas élményt jelent végignézni a 16 lépcsőzetesen elhelyezkedő tavon, és a 92 csodálatos vízesésen, nincs olyan helyszín a parkban, ahol ne találnánk minden méteren egy csodálatos fotótémát. A természeti szépségek részei a nemzeti park területén elhelyezkedő karsztbarlangok, a környező hegyek (ahonnan a víz lecsordul), a mohával benőtt sziklák és a csodálatos állat- és növényvilág is. A nemzeti park vizei mentén lévő erdőkben barnamedve, hiúz, őz, vaddisznó, farkas és róka is él.
Gyalogos, kisvonatos, valamint hajós kirándulást is teszünk a tavak körül.

Felszerelés:
Egész napos túrázásban merül ki a program, ezért kérjük, hogy vízhatlan túracipő/túrabakancs, kényelmes ruházat, esőköpeny legyen Önöknél. Ajánlott a szendvics és innivaló.
Hazaindulás a késő délutáni órákban, érkezés az éjszakai órákban.