Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Utazási ajánlataink +36(20)-411-4552

Autóbusz bérlés +36(20)-936-1674

Írjon nekünk info@romcar.hu

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Plitvicei tavak, a festői vízesések birodalma

Utazás alapadatai 2173

Egyéni
1 felnőtt
2020-09-12, 1 nap
Ellátás nélkül
non stop

Plitvicei tavak, a festői vízesések birodalma

  2020.09.12 és  2020.10.10

 

Látogass el velünk Horvátország legjelentősebb és a világon egyedülálló nemzeti parkjába, amely az Ezüst tó kincse alkotóit is megihlették!

Program:

Indulás a felszállási helytől függően az éjszakai/hajnali órákban. Az éjszaka folyamatos utazással telik, rövid mosdószünetekkel megszakítva. A reggeli órákban megérkezünk a Plitvicei Nemzeti Parkba. A park egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. A völgy tizenhat nagyobb és két kisebb lépcsőzetesen elhelyezkedő tavát 92 vízesés köti össze. A tavak felszíne összesen 2 km². Páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdagsága miatt ezt a területet már 1949-ben nemzeti parkká nyilvánították. Területén több védett állatfaj él: medve, farkas, vidraerdei fülesbagoly. Tavasszal és nyáron a park a zöld és a smaragd több, mint ötven árnyalatában pompázik, októberben pedig a  az ősz festi aranyló színűre. Ebben a mesevilágban túrázunk majd egész nap idegenvezetéssel egybekötve – gyalogos és hajós kirándulást teszünk a tavak körül. Áthajózunk a Kozajk tavon,hajókból kiszállva közvetlen közelről tekinthetjük meg a legszebb vízlépcsőket és a megkövesedett fatörzseket a víz felett és mellett kiépített sétaúton haladva. Utunk végéhez érve még megállunk egy pillanatra a park legnagyobb vízesése mellett, amely 71 méter magasból ömlik a Korana-folyóba.  Kora estig folytatjuk a barangolást ebben a mesevilágban, majd megkezdjük  a hazautazásunkat. Várható hazaérkezés a késő esti/éjszakai/hajnali/órákban.

Részvételi díj: 10 900 Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza: utazás felső kategóriás, légkondícionált autóbusszal, idegenvezetés

A részvételi díj nem tartalmazza: utasbiztosítás: utasbiztosítást 490 Ft/nap, csoportos kedvezményes belépőjegyek díját, 2020.04.25: felnőtt 160 HRK/fő, tanuló (érvényes diákigazolvány szükséges): 100 HRK/fő, gyerek 7-18 éves: 45 HRK/fő 2020.06.20, 2020.07.18, 2020.08.15 és 2020.09.12: felnőtt: 300 HRK/fő, tanuló (érvényes diákigazolvány szükséges) 200 HRK/fő, gyerek 7-18 éves 100 HRK/fő

A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek!

Felszállási helyek: Tolna, Szekszárd, Dombóvár, Kalocsa, Baja, Bátaszék, Komló, Pécs, Bonyhád, Kaposvár, Paks, Dunaföldvár

 

 

 

 

Érintett területek

 • Horvátország
 • Plitvicei-tavak

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)
Copyright ROMCAR TRAVEL UTAZÁSI IRODA 2014. | Minden Jog Fenntartva.