Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Utazási ajánlataink +36(20)-411-4552

Autóbusz bérlés +36(20)-936-1674

Írjon nekünk info@romcar.hu

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Egy nap a bécsi Práterben&Madame Tussauds Panoptikuma

Utazás alapadatai 2173

Busz
1 felnőtt
2020-09-26, 1 nap
Ellátás nélkül
non stop

Egy nap a bécsi Praterben és Madame Tussauds Panoptikuma

2020.09.26

Egy egynapos teljes kikapcsolódásra invitálunk Európa legrégibb vidámparkjába!

Program: Indulás felszállási helytől függően az éjszakai/hajnali órákban. Délelőtt folyamán megérkezünk a Práterhez.Az első „ringlispilt” a híres mutatványos Calafatti helyezte üzembe 1840-ben, majd évek múltán kiépült Európa egyik leghíresebb szórakoztató parkja, közkeletű nevén, a Würstelprater. A magyar vurstli kifejezés is innen származik. A hatalmas területen elhelyezkedő Prater nagy része kellemes zöldterület, ahol nemcsak szórakozhatnak, de kirándulhatnak is az emberek, élvezve a természetet. Az óriáskereket 1897-ben állították fel, azóta a városkép szerves része. Hajóiból csodálatos kilátás nyílik a városra. Ha kicsit vadabb kalandokra vágysz, itt azt is megtalálod: olyan vidámparki eszközök biztosítják a hirtelen gyorsulást 0-ról 100-ra, mint a Turbo Boost, az Ejektion Seat, a Wiener Freifallturm szabadesés torony, vagy a Space-Shot. A Práter torony nevű, 117 méter magas láncos körhinta pedig óránként 60 kilométeres sebességgel pörget meg a levegőben, a  Fekete Mamba pedig 80 km/h sebességgel a levegőbe. Ha szeretnél pár közös képet kedvenc sztároddal, itt arra is lehetőséged nyílik: az óriáskerék előtti téren Madame Tussauds panoptikumában  80 viaszfigura vár. A  viaszfigurák több mint 150 éve nyűgözik le a nézőket. Egy figura elkészítése 3-6 hónapot vesz igénybe. Több mint 500 pontos testmérés és mintegy 200 fotó szükséges ahhoz, hogy a részlethű módon bemutathassák egy személy legapróbb jellegzetességeit is. Összesen 800 munkaórán át készítik a kereken 200 000 eurót érő viaszfigurákat. A nemzetközi hírességek közül számos jelen van: Johnny Depp, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Angelina Jolie, Julie Andrews, Michael Jackson.Miután az adrenalin szintünk helyre billent buszos városnézésre  indulunk a Ringstrassen, amely egy 5 km hosszú sugárút,  az egyikori városfal mentén épült fel és a főváros legfőbb látnivalói helyezkednek el rajta, mint pl az Operaház, Parlament és a Városháza is. Az esti órákban elindulunk hazafelé. Várható érkezés az éjjeli órákban.

Részvételi díj: 7 990 Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza: utazás felső kategóriás, légkondícionált autóbusszal, idegenvezetés.

Részvételi díj nem tartalmazza: utasbiztosítás 490/Ft, a helyszínen felmerülő belépőjegyek árait. Játékok a Práterben: 1-10 EUR között, Madame Tussauds belépő: 24 EUR/fő

A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek!

Felszállási helyek: Tolna, Szekszárd, Dombóvár, Kalocsa, Baja, Bátaszék, Komló, Pécs, Bonyhád, Kakasd, Kaposvár, Paks, Dunaföldvár, Dunaújváros, Budapest

Érintett területek

 • Ausztria

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)
Copyright ROMCAR TRAVEL UTAZÁSI IRODA 2014. | Minden Jog Fenntartva.