Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Utazási ajánlataink +36(20)-411-4552

Autóbusz bérlés +36(20)-936-1674

Írjon nekünk info@romcar.hu

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Csobbanás Baskán&városnézés Krk-en

Utazás alapadatai 2173

Csobbanás Baskán & városnézés Krk-en

 2020.08.22

Megtörnéd a mindennapok mókuskerekét? Kikapcsolódásra, napfényre vágysz? Tölts velünk egy napot az azúrkék horvát tengerpartnál! – még szabit sem kell kivenned!

Program:

Indulás a felszállási helytől függően az éjszakai/hajnali órákban. Az éjszaka folyamatos utazással telik, rövid mosdószünetekkel megszakítva. A reggeli órákban megérkezünk Krk városba, a grófok egykori székhelyebe. Az ország azon mediterrán városai közé tartozik, ahol a látogató szinte minden lépésnél a történelmi múlt nyomaiba botlik. Megkezdjük rövid városnéző utunkat idegenvezetőnkkel. A városnézés után tovább indulunk Horvátország legszebb tengerpartja felé. Baska egy elszigetelt öbölben helyezkedik el, ahol napfény, hatalmas strand, hosszú tengerparti vár rád – ameddig a szem ellát! A strandokon kényelmes napágyakat találsz napernyővel- kezdődhet a csobbanás! A víz  kisgyermekek számára is alkalmas, mert lassan mélyül. Ha meguntad a napozást és a fürdőzés és már szép barnára sültél, tégy egy sétát a  sétányon, ahol éttermeket, koktélbárokat és kávézókat is találsz! Élményekkel feltöltődve a kora esti órákban megkezdjük utazásunkat hazafelé.  Várható hazaérkezés a késő esti/éjszakai/hajnali órákban.

Részvételi díj: 11 900 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza: utazás felsőkategóriás, légkondícionált autóbuszzal, utaskísérő.

A részvételi díj nem tartalmazza: a helyszínen felmerülő belépőjegyek árait, napernyő és nyugágy bérlést, utasbiztosítást: 490 Ft/fő/nap

Felszállási helyek: Tolna, Szekszárd, Dombóvár, Kalocsa, Baja, Bátaszék, Komló, Pécs, Bonyhád,  Kaposvár, Paks, Dunaföldvár

Érintett területek

 • Horvátország

További ajánlatok (időpontok és árak)

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
Copyright ROMCAR TRAVEL UTAZÁSI IRODA 2014. | Minden Jog Fenntartva.