Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Utazási ajánlataink +36(20)-411-4552

Autóbusz bérlés +36(20)-936-1674

Írjon nekünk info@romcar.hu

 

 

VELENCEI REGATTA (non-stop)

2019.08.31-09.02.

PROGRAM:

Indulás a péntek esti/éjszakai órákban, éjszaka az autóbuszon. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel, majd érkezés a szombat reggeli órákban Punta Sabbioniba. Behajózás Velencébe (hajójegy külön fizetendő). Utunk során a hajóból láthatunk néhány nevezetességet: Arsenale- Lido- San Servolo sziget. Velencébe érkezést követően gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal:Szt. Márk tér és Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó stb. A nap további részében szabadprogram Velencében, részvétel a Regatta forgatagában, a gondolák, hajók felvonulásának és versenyének megtekintése a Canal Grande-n. Fakultatív programlehetőség: este fakultatív vacsora egy tipikus, családias hangulatú olasz étteremben. Hazaindulás a késő esti órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon. Érkezés a reggeli órákban.

 

 

Részvételi díj:

13.590 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza: Utazást autóbusszal, idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza: a helyszínen felmerülő belépőjegyek árait: behajózás hajójegy ára: kb. 15EUR/fő, a fakultatív kirándulások díját: vacsora (előétel, főétel, desszert vagy kávé): kb. 16EUR/fő; utasbiztosítás: 490 Ft/fő/nap, Velence városbelépő: 2,5-10EUR/fő/nap (2019 Májustól kerül bevezetésre, az ár tájékoztató jellegű.)

Utasbiztosítás

Mondial EUB

Ajánlatkérés

Nincs sok ideje?
Nem tud választani az ajánlatok közül?
Kérjen személyre szabott árajánlatot.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy le ne maradjon híreinkről, akcióinkról valamint újdonságainkról.

Copyright ROMCAR TRAVEL UTAZÁSI IRODA 2014. | Minden Jog Fenntartva.
még töltünk