Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Utazási ajánlataink +36(20)-411-4552

Autóbusz bérlés +36(20)-936-1674

Írjon nekünk info@romcar.hu

 

PÁRIZS – LOIRE MENTI KASTÉLYOK

6 NAP/ 5 ÉJ

2019.05.28-06.02.

 

Utazás: kényelmes autóbusszal, idegenvezetéssel

Szállás: 2 éj ** B&B transzit szálláson, 3 éj *** külvárosi szállodában Párizs északi részén. A szobák 2-3 ágyas elhelyezéssel foglalhatók, célszerűen berendezettek, fürdőszobával és TV-vel felszereltek.

Ellátás: reggeli büfé rendszerben (Félpanzió felár ellenében foglalható!)

 

1. nap: Magyarország-Németország

Elutazás a kora hajnali órákban Ausztrián és Németországon át. Késő este a tranzit szálláshely elfoglalása Németországban.

2. nap: Németország-Párizs:

Reggeli után tovább utazunk Párizsba. Érzkezésünk után rövid városnézés a Szajna parti Párizsban, a fény és pompa városában, majd a Napkirály hajdani rezidenciájának megtekintésére indulunk. Versailles az európai kastélyépítészet csúcspontja, az abszolút hatalom szimbóluma, a Világörökség része. Kastélylátogatásunk után az impozáns kertben megtekintjük a Trianon kastélyokat majd utazás a szállásra. Szállás elfoglalása az esti órákban.

3. nap: Párizs:

A mai napon belevetjük magunkat a mindig pezsgő, lüktető párizsi mindennapokba. Programunk az Invalidusok Dómjában (Napóleon sírja) kezdődik majd a Pantheon, a Sorbonne, a Luxemburg kert, a Diadalív és  Párizs legismertebb és legelőkelőbb sugárútja Champs-Elysées következik. A Sziget és a Notre Dame valamint a legfontosabb nevezetességek megtekintése után délután látogatási lehetőség a Louvre múzeumában, magyar nyelvű tárlatvezetéssel. (Ár: 30 EUR/fő) Programunkat egy felejthetetlen esti sétával zárjuk a Montmartre-on mely egykor a bohémvilág központja volt, ma inkább bárjaitól, klubjaitól pezseg itt az élet. Séta a festők terén és a Szent Szív Bazilikához (Sacre Coeur). Ezenkívül még lehetőségünk nyílik egy esti hajókázásra a Szajnán (Ár: 15 Euró/fő). Szállásunkra a késő esti órákban érkezünk vissza.

4. nap: A Loire-menti kastélyok: Amboise-Chenonceaux-Chambord:

Kirándulás a kastélyok hazájába, mely a Világörökség része. A Loire-völgye Franciaország legkiterjedtebb tája, mely híres királyokat, művészeket és szerzőket is vonzott, akik itt is éltek a folyó mentén. Úti célunk a reneszánsz kastélyok, középkori erődök, mesés parkok világa a festői Loire-völgy. Első megállónk Amboise kastélya mely a Világörökség része, itt áll a Szent Hubertus kápolna Leonardo sírjával. Délután a sokak által legszebbnek tartott kastélyt, a Chenonceau-i vízikastélyt és a parkot nézzük meg. Délutáni programunkat Chambord kastélyának megtekintésével zárjuk, mely a francia reneszánsz és a középkori reneszánsz klasszikus formáit ötvözi. Visszautazás Párizsba az esti órákban.

5. nap: Párizs:

Reggeli után Párizs jelképéhez az Eiffel toronyhoz indulunk (Eiffel-torony – lifttel 2. emelet: 16EUR/fő. A részvételi szándékot kérünk foglaláskor jelezni és befizetni). Szabadidő a belvárosban vagy lehetőség a Rodin vagy Orsay múzeum megtekintésére. Késő délután búcsú a „Fények városától” majd utazás a tranzitszállásra.

6. nap: Freyming Merlebach

Korai reggeli a szállodában, majd hazautazás rövid pihenőkkel. Késő esti érkezés Budapestre.

 

Részvételi díj: 119.000 Ft/fő

 

A részvételi díj nem tartalmazza: Félpanziós felár (2+3 vacsora): 30.000 Ft/fő, Egyágyas felár:40.000 Ft/fő, BBP biztosítás:2.940 Ft/fő,Sztornó biztosítás:3%, kötelező audio-guide: 1.800Ft/fő/út (igényt foglaláskor kérjük jelezni és fizetni!)

A részvételi díj tartalmazza: Autóbusz költsége, szállás ellátással, idegenvezető, az útvonalban lévő programokon való részvétel költségeit, kivétel a helyszínen fizetendő belépőket.

Belépők díja tájékoztató jelleggel: Versailles:18 EUR/fő, Louvre múzeum: 30EUR/fő, Pantheon:10 EUR/fő, Orsay múzeum: 12EUR/fő, Rodin: 10EUR/fő  Versailles kert: 9,50EUR/fő, Invalidusok+Napoleon sírja: 12EUR/fő, Notre-Dame torony: 8,7EUR/fő, Hajózás a Szajnán: 15EUR/fő, Amboise kastély: 11,7EUR/fő, Chanonceaux kastély: 11EUR/fő, Chambord kastély: 13EUR/fő, Eiffel-torony – lifttel 2. emelet: 16EUR/fő

 

Múzeumbérlet – Párizs Múzeum Pass

(2 napos múzeumbérlet: 48EUR/fő, 4 napos 62EUR/fő)

A múzeumbérlet megvásárlásával jelentős összeg és idő takarítható meg. Érvényes Párizs 60 múzeumába ill. műtermébe, felhasználható többek között: Louvre (magyar tárlatveretést nem tartalmazza), Pantheon, Notre-Dame, Orsay múzeum, Rodin múzeum, Pompidou központ, Versailles kastély (csak belépőjegy, kertet nem)

A múzeumbérlet vásárlása nem kötelező csak ajánlott!

Utasbiztosítás

Mondial EUB

Ajánlatkérés

Nincs sok ideje?
Nem tud választani az ajánlatok közül?
Kérjen személyre szabott árajánlatot.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy le ne maradjon híreinkről, akcióinkról valamint újdonságainkról.

Copyright ROMCAR TRAVEL UTAZÁSI IRODA 2014. | Minden Jog Fenntartva.
még töltünk