Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Utazási ajánlataink +36(20)-411-4552

Autóbusz bérlés +36(20)-936-1674

Írjon nekünk info@romcar.hu

Képtalálat a következőre: „minimundus”       Képtalálat a következőre: „minimundus”

 

 

 

MINIVILÁG A WÖRTHI-TÓ PARTJÁN

 

 

2019.07.27.

 

Indulás felszállási helytől függően a kora hajnali órákban, érkezés a délelőtti órákban Karintia egyik legnépszerűbb látnivalója a Klagenfurtban, a Wörthi-tó partján fekvő szép Europaparkban kialakított Minimundus, ahol bejárhatjuk a világot a 150, 1:25 arányú, tökéletesen valósághű, világhírű épület között barangolva.Az épületek zöme Ausztriában lévő híres nevezetességek mása, a bécsi Stephansdomtól a kismartoni Haydn-templomon át a heiligenbluti templomig. A világ szimbolikus jelentőségű, világhírű látnivalói is megtalálhatók, a teljesség igénye nélkül a Taj Mahal, a pisai ferde torony, a brüsszeli Atomium, a Sydney operaház, a velencei Szt. Márk-székesegyház, a new yorki Szabadság-szobor vagy a londoni Tower. A budapesti Mátyás-templom a Halászbástyával pedig békésen bújik meg a kanadai CN Tower és a párizsi Eiffel-torony árnyékában. Az épületek között pedig modellvonatok járnak, a kis tavakon, folyókon hajók úszkálnak, sőt óránként kilövik az űrrepülőgépet a bázisról. A parkban természetesen egy szuper élményjátszótér is van, több helyen találunk ingyenes ivóvizet, és a kávézóba is beülhetünk.

 

A játékváros látogatása után Ausztria egyik legnépszerűbb alpesi tavának, a Wörthi-tónak felfedezésére indulunk. A tó nemcsak Ausztria, de általában Európa egyik leglátogatottabb, legnépszerűbb tava is, csodálatos fekvéssel. Ausztria Riviérájának is nevezik. Szabadprogram, majd a tó feletti hegyen álló Pyramidenkogel nevű kilátótoronyhoz utazunk, ahonnét gyönyörű kilátás tárul elénk a Karintiai – tóvidékre. Továbbutazás a tó legromantikusabb pontjára. A Wörthi-tó névadó településén, Maria Wörth kis félszigetén található zarándoktemplomot keressük fel.

Hazaindulás az esti órákban. folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés az éjszakai órákban.

 

 Képtalálat a következőre: „minimundus”    Kapcsolódó kép 

 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ:

10.900 Ft

 

 

 

A részvételi díj tartalmazza: utazás felsőkategóriás, légkondicionált autóbusszal, idegenvezetés

 

A részvételi díj nem tartalmazza: a helyszínen felmerüli belépőket: Minimundus: diák: 13euró/fő, nyugdíjas: 12euró/fő, gyerek (6-15): 8 euró/fő, 6 évig ingyenes, kedvezményes családi jegyek is vannak. Pyramidenkogel: felnőtt: 11euró/fő, gyerek 15 évig: 5,5euró/fő, BBP biztosítás: 490Ft/fő/nap

Utasbiztosítás

Mondial EUB

Ajánlatkérés

Nincs sok ideje?
Nem tud választani az ajánlatok közül?
Kérjen személyre szabott árajánlatot.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy le ne maradjon híreinkről, akcióinkról valamint újdonságainkról.

Copyright ROMCAR TRAVEL UTAZÁSI IRODA 2014. | Minden Jog Fenntartva.
még töltünk