Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Utazási ajánlataink +36(20)-411-4552

Autóbusz bérlés +36(20)-936-1674

Írjon nekünk info@romcar.hu

HÉTVÉGE A PLITVICEI TAVAKNÁL 2 NAP/1 ÉJ

2018. 08. 18-19.

 

Felmászhatunk Trsat várához, barangolhatunk a monarchiabeli Rijeka városában, gyönyörködhetünk Opatija fényeiben, megmártózhatunk a kéken tündöklő Adria vizében. Másnap megcsodálhatjuk a virágba borult, fenséges látványt nyújtó Plitvicei-tavakat, ahol számtalan vízesés zúdul alá.

Program: 
1. nap Trsat vára, Rijeka (Fiume), Opatija (Abbázia)  
Indulás reggel 6 órakor. Kora délután érkezés a Rijeka fölé magasodó középkori Trsat várába, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában, majd leereszkedünk a hegyről és megnézzünk a legnagyobb Monarchia-korabeli kikötővárost. Rijeka ma is magyar vonatkozású kikötőjével, hangulatos sétányával várja a látogatókat. Rövid buszozás után elfoglaljuk szállásunkat, majd megismerkedhetünk Opatija patinás villáival, épületeivel és utcáival, vagy nyáron, a szikrázó napsütésben csobbanhatunk egyet a kristálytiszta kék Adriában. Az ezt követő szabadidőt megkoronázhatják egy romantikus sétával a Lungo Mare tengerparti sétányon.
2. nap Plitvice

Reggeli után pár óra buszozással elérjük a Világörökség részeként Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető  csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Az ott töltött idő kb. 5 óra. Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

Részvételi díj:

31,900 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállás: 1 éj 2*-os szálloda svédasztalos reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza:

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját 520 Ft/fő/nap, üdülőhelyi díjat (400 Ft/fő) és a belépőket, valamint a felárakat.Útlemondási díj (1,3%)
  • Egyágyas felár: 6,500 Ft/fő, Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
  • 1 vacsora (svédasztalos): 3 500 Ft/fő
  • Plitvice belépő a helyszínen: 110 HRK/fő, kivéve júliusi időpont: 250 HRK/fő; 7-18 év között 40-50% kedvezmény a belépőjegyárakból.

Gyermekkedvezmény 12 évig: *2. ágyon:  3 000 Ft/fő, *3.ágyon: 5 000 Ft/fő

A program minimum 35 fő jelentkezése esetén indul!

Utasbiztosítás

Mondial EUB

Ajánlatkérés

Nincs sok ideje?
Nem tud választani az ajánlatok közül?
Kérjen személyre szabott árajánlatot.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy le ne maradjon híreinkről, akcióinkról valamint újdonságainkról.

Copyright ROMCAR TRAVEL UTAZÁSI IRODA 2014. | Minden Jog Fenntartva.
még töltünk