Advent Mariazellben

Időpontok és árak

Indulás Nap/éj Közlekedés Ellátás Katalógus ár Akciós ár Foglalás

A feltüntetett díj a megjelölt programra vonatkozik és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, helyszíni belépők valamint az útlemondási biztosítási díj és utasbiztosítás (BBP) díja.

Ajánlatkérés
A fenti árak tartalmazzák:

Az utazást felsőkategóriás, légkondicionált autóbusszal, idegenvezetővel.

A fenti árak nem tartalmazzák:

Az utasbiztosítást (kötelezően megkötendő), illetve a helyszínen felmerülő belépők árát.


Programleírás

Indulás felszállási helytől függően az éjszakai/hajnali órákban. Utazás rövid pihenőkkel, érkezés Melkbe a délelőtti órákban. Itt megtekintjük a világörökség részeként ismert Szent Benedek rendi melki apátságot. Tovább utazunk Mariazellbe.
Mariazell Európa egyik legjelentősebb zarándokhelye, mely igazi testi-lelki feltöltődést ígér minden résztvevőnek. Érkezésünk után városnéző sétára csábítjuk utasainkat, mely alkalmával megtekintjük a kálváriát és a kegytemplomot, a körülbelül 300 figurát tartalmazó Betlehemet, valamint felkeressük a világ legnagyobb adventi koszorúját is. A fő téren kaphatunk a testet-lelket felmelegítő forró puncsból, a forralt borból és a finom fánkokból is. Ne hagyjuk ki a Mesterek utcáját sem, ahol helyi mesteremberek avatnak be minket a kézművesség titkaiba. Amennyiben időnk engedi, részt vehetünk a Bazilikában a szent misén is. Miután felfedeztük az adventi vásárt és beszereztük a vásárfiát, élményekkel gazdagon indulunk haza. Érkezés az éjszakai órákban.
Apátság: 14 EUR/ fő, BBP csoportos 605 Ft/nap/fő,
fix ülőhely:1,000 Ft/fő
Felszállási helyek: Szekszárd, Tolna, Paks, Bátaszék, Baja, Kalocsa, Bonyhád, Komló, Pécs, Dombóvár, Kaposvár.
Egyes utak esetében Dunaföldvár, Dunaújváros, Budapest (érdeklődjön irodáinkban).