Advent Grazban csokigyár látogatással

Időpontok és árak

Indulás Nap/éj Közlekedés Ellátás Katalógus ár Akciós ár Foglalás

A feltüntetett díj a megjelölt programra vonatkozik és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, helyszíni belépők valamint az útlemondási biztosítási díj és utasbiztosítás (BBP) díja.

Ajánlatkérés
A fenti árak tartalmazzák:

Az utazást felsőkategóriás, légkondicionált autóbusszal, idegenvezetővel.

A fenti árak nem tartalmazzák:

Az utasbiztosítást (kötelezően megkötendő), illetve a helyszínen felmerülő belépők árát.


Programleírás

Indulás a felszállási helytől függően az éjjeli/ hajnali órákban. Utazás rövid pihenőkkel, érkezés a Zotter Csokoládé Manufaktúrához a délelőtti órákban.
El tudod képzelni, mennyi lehet 250 tonna? És 250 tonna kakaóbab? Rengeteg! Ez az a mennyiség, amelyből a manufaktúra csokoládét állít elő egy év alatt. Egy 90 perces program keretein belül tudhatunk meg még többet a manufaktúra történetéről és működéséről. Ha mindent végigkóstoltunk és beszereztük a kedvenceinket, továbbindulunk Grazba, ahol idegenvezetőnk segítségével felkeressük a városközpont nevezetességeit. A város legkülönlegesebb része ilyenkor az 50 tonna jégből faragott Adventi Betlehem. Az adventi vásárban karácsonyfadíszek, kézműves alkotások és különleges ajándékok közül válogathatunk, a vásárt pedig belengi a karácsonyi sütemények és helyi finomságok, valamint a gőzölgő forralt bor, a gyümölcsbor és a puncs édeskés illata. Hazaindulás a kora esti órákban, érkezés az éjjeli órákban.
Belépőjegy a Zotter Csokoládé Manufaktúrába:
Felnőtt (18 éves kortól):18,40 euró/fő
Ifjúsági: (11-17 éves korig): 15,40 euró/fő
Gyermek (6-10 éves korig): 12,40 euró/fő
BBP csoportos 605 Ft/nap/fő, fix ülőhely:1,000 Ft/fő
Felszállási helyek: Szekszárd, Tolna, Paks, Bátaszék, Baja, Kalocsa, Bonyhád, Komló, Pécs, Dombóvár, Kaposvár.
Egyes utak esetében Dunaföldvár, Dunaújváros, Budapest (érdeklődjön irodáinkban).