Dachstein és Hallsatt csodái

Időpontok és árak

Indulás Nap/éj Közlekedés Ellátás Katalógus ár Akciós ár Foglalás
2021.07.03. 1 nap / 0 éj Busz program szerint 14 900 Ft/fő 14 900 Ft/fő Foglalás
2021.09.04. 1 nap / 0 éj Busz program szerint 14 900 Ft/fő 14 900 Ft/fő Foglalás

A feltüntetett díj a megjelölt programra vonatkozik és az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz.
A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, helyszíni belépők valamint az útlemondási biztosítási díj és utasbiztosítás (BBP) díja.

Ajánlatkérés
A fenti árak tartalmazzák:

Utazást felsőkategóriás autóbusszal, idegenvezetést, tolnai, szekszárdi, és további 13 vidéki felszállási lehetőséget.

A fenti árak nem tartalmazzák:

BBP biztosítás: 605 Ft/nap
Stornó biztosítás: 1,8%
Audio-guide: 490 Ft/nap/fő
Fix, előre megválasztott ülőhely: +1,000 Ft/fő


Programleírás

 Indulás az éjszakai / hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés a reggeli órákban Obertraunba.

 5 Fingers kilátó: Az emberi kezet mintázó konstrukció nyolc méter hosszan nyúlik ki a 400 méter magas, függőleges sziklafalból és kínál varázslatos kilátást az UNESCO világörökséghez tartozó Hallstattra és a Hallstatti-tóra. Emellett a kilátóhely mind az öt "ujja" különböző kialakítású: az egyik stég padlója például üvegből készült és szabad kilátást engedélyez a 400 méterrel lejjebb található Krippenbrunn településre. Egy másik "ujj" kukucskáló lyukkal rendelkezik, amely zavartalan kilátást teszt lehetővé a mélybe. A "középső ujj" a nagyközönség elől elzárt, itt található egy trambulin, amelyet alkalmanként bázisugrók használnak. Dachstein látnivalói után utunkat folytatjuk Hallstattba.
 Skywalk: A Skywalk impozáns panorámaterasza nyolc méterre nyúlik ki a sziklahomlokzatból, bele a semmibe. Aki kimerészkedik ide, átélheti, milyen érzés a Hohe Wand fennsíkján szinte a levegőben állni.
 Miután legyőztük a tériszonyunkat városnéző sétára indulunk, rövid ideig bekukkantunk Hallstatt (Marktplatz, Szentháromság-oszlop) látnivalóiba.


 Hallstatt látnivalói után búcsút veszünk és megkezdjük a hazautat várható érkezés a késő éjszakai /hajnali órákban.