Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Utazási ajánlataink +36(20)-411-4552

Autóbusz bérlés +36(20)-936-1674

Írjon nekünk info@romcar.hu

Képtalálat a következőre: „prága”    Kapcsolódó kép

 

 

ARANY PRÁGA (3 NAP/ 2 ÉJ)

2019.09.20-22.

 

 

 

1. nap:Indulás a hajnali/reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel Csehországba. Az első megálló Velké Popovice, ahol megnézhetjük, hogyan készül egy igazi Kozel. A sörgyár látogatása után az ajándékboltban a híres „kecskés” címerrel ellátott emléktárgyakból válogathatunk. Továbbutazás Csehország fővárosába, Prágába. Érkezés után a szálláshely elfoglalása, majd az idegenvezetővel együtt közös sétára indulunk Prága Óvárosába, ahol gyönyörű gótikus, reneszánsz és barokk épületeket találhatunk. Látnivalók: Óvárosi Városháza, a világhírű Orlojjal. A szállodába a késő esti órákban érünk vissza.

2. nap:Reggeli után Prága felfedezésével kezdjük a napot. Hradzsin, azaz a Prágai vár és várnegyed az úti cél. Látnivalók: gótikus Szent Vitus Székesegyház, Strahovi Kolostor, a Loretói Szűz Mária-templom, Arany utcácska. A várnegyed látogatása után a Mala Stranan át eljutunk az Óvárosba, ahol a zsidónegyedbe nyerhetünk bepillantást. A délutáni órákban folytatjuk az „arany város” Újvárosi részének felfedezését. A Prágán keresztültekergő Moldva-folyó (Vltava) legöregebb hídja, a Károly híd a cseh főváros egyik leghíresebb látványossága és legjellemzőbb szimboluma. Látnivalók: Vencel tér, Rendezvények háza, Nemzeti Színház, Újvárosi Városháza, Táncoló ház, Havas- Boldogasszony-templom. Este fakultatív program: hajókirándulás a Moldván, ahol egy órás hajókázás során csodálhatjuk meg Prágai szépségeit. A szállodába a késő esti órákban érünk vissza.

3. nap:Reggeli után búcsút intünk Prágának  és utazunk Kutna Hora-ba,egy aranyos kis cseh város (a magyarországi Eger testvérvárosa), melynek központja 1995 óta az UNESCO által nyilvántartott világörökség része. Csehország szívében helyezkedik el és számos látnivalóval kecsegtet: van itt egy gyönyörű kis kastély, egy gótikus katedrális, egy régi ezüstbánya, egy gazdag múzeum, egy jezsuita kollégium. Városnézésünk után tovább utazunk haza. Folyamatos utazással érkezünk haza az éjszakai órákban.

 

 

Képtalálat a következőre: „prága”        Kapcsolódó kép 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ: 

43.900 Ft/fő

 

 

 

A részvételi díj tartalmazza: utazás felsőkategóriás, légkondicionált autóbusszal, idegenvezetés és 2 éj szállás 3*os hotelben reggelivel

A részvételi díj nem tartalmazza: fakultatív programok: Prágai vár: 250CZK/fő, Csontkápolna: 90CZK, Szent Borbála Katedrális: 90CZK/fő, hajókirándulás a Moldván: kb. 5400Ft/fő, felárak: félpanzió: 9.000Ft/fő/2éj, egyágyas felár: 12.000Ft/fő/2éj, BBP biztosítás: 490Ft/fő/nap, sztornóbiztosítás: 3% 

Utasbiztosítás

Mondial EUB

Ajánlatkérés

Nincs sok ideje?
Nem tud választani az ajánlatok közül?
Kérjen személyre szabott árajánlatot.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy le ne maradjon híreinkről, akcióinkról valamint újdonságainkról.

Copyright ROMCAR TRAVEL UTAZÁSI IRODA 2014. | Minden Jog Fenntartva.
még töltünk